Els Reis Mags d’Orient arriben aquesta tarda en el tren de les 18.21 hores

L’entrega de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, però en cas de pluja l’activitat es realitzarà al pavelló de Riera Seca

Infants i adults es preparen aquests dies per l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags. Així, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Mollet aquesta tarda a les 18.21 hores a l'estació de França per participar en la tradicional cavalcada, enguany decorada amb personatges de pel·lícules relacionades amb el mar. Així, Ses Majestats iniciaran el recorregut, format per dotze carrosses, per Berenguer III, plaça Catalunya i avinguda Llibertat per arribar a la plaça Major. Allà, just davant de la casa de la vila, sis nens i nenes nascuts al 2004 juntament amb l'alcalde lliuraran als tres Reis Mags les claus de la ciutat. Un cop Ses Majestats tinguin les claus per poder desenvolupar la seva feina amb més agilitat continuaran el seu recorregut per la ciutat per avinguda Llibertat, Badalona, Burgos, Jaume I i Antoni Gaudí.

Servei de bus gratuït
La nit de Reis el bus urbà modificarà el seu recorregut en motiu de la cavalcada reial. En aquest sentit, els vehicles sortiran de la plaça de Can Borrell i arribaran fins a la rotonda de Can Fàbregas pel seu recorregut habitual, donant la volta i tornant cap a la plaça de Can Borrell. A més, dimarts, entre les 17 i les 22 hores, el servei de bus urbà serà gratuït.

 

Edicions locals