Els Reis Mags d’Orient omplen d’il·lusió les llars molletanes

Melcior, Gaspar i Baltasar van estar acompanyats, durant la cavalcada de dimarts a la nit, per Tritó, Ariel i Nemo. Tot i que la pluja, centenars de persones es van aplegar als carrers de la ciutat per poder donar la benvinguda a Ses Majestats

Els protagonistes de pel·lícules relacionades amb el mar van ser els encarregats d'acompanyar als Reis Mags d'Orient durant la cavalcada que van fer dimarts a la tarda per saludar a tots els nens i nenes que els esperaven. I és que tot i que la pluja, centenars de persones es van aplegar als carrers de la ciutat per poder donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar i, fins i tot, algun infant va aprofitar per donar la seva carta a Ses Majestats. En aquesta ocasió, els tres Reis van venir acompanyats per diferents carrosses, com ara la del Patge Xumet i el Carter Reial, i per d'altres omplertes de regals i de carbó. La comitiva la tancaven els Bombers de Mollet que, com és habitual, ajuden als Reis a pujar a les llars amb les seves escales.

Però la principal novetat d'enguany eren les carrosses de Ses Majestats. I és que mentre Melcior anava acompanyat per Tritó, el rei del mar, Gaspar portava a Ariel (la Sirenita), i Baltasar al conegut Nemo. Els Reis van fer el seu recorregut habitual tot fent una parada a la plaça Major, on sis nens nascuts al 2004 van fer entrega de les claus de la ciutat als tres reis, fet que els ha ajudat a repartir tots els regals en una sola nit.

 

Edicions locals