CiU prorroga l’exposició de diorames a la Sala Fiveller

La mostra es podrà visitar fins aquest dijous. L’agrupació decidia allargar els dies de visita davant la bona afluència de públic

Ara fa unes setmanes, CiU inaugurava a la Sala Fiveller una exposició entorn els diorames de Nadal. En aquest sentit, l'agrupació ha decidit allargar uns dies la mostra davant la bona afluència de públic. "L'interès mostrat per l'exposició i el fet que amb la prorroga es puguin recollir més aliments per als més necessitats han estat es principals motius de continuar una setmana més amb l'exposició", expliquen des de la junta local de CiU. I és que en el marc d'aquesta mostra l'agrupació recull aliments dins la campanya ‘Convergència Solidària'.

D'altra banda, CiU ha portat a terme aquesta mostra gràcies a uns veïns de Torrelavit que han cedit per uns dies aquests diorames creats per ells a Mollet. Així mateix, l'entitat també rendeix homenatge, en aquest acte, a la delegació de Pessebristes de Mollet amb l'exposició d'un diorama realitzat per en Vicenç Arimon i Ros al voltant de l'any 1970. "És una vella tradició molletana que hem volgut recuperar" explicava el regidor de CiU, Feliu Guillaumes, en la inauguració.

La mostra romandrà oberta fins al proper 14 de gener de 17 a 20.30 hores.

 

 

Edicions locals