Jaume I tindrà una àrea de contenidors soterrats al mes de febrer

L’obra, entre els carrers de Gaietà Vínzia i d’Espanya, comportarà el tall d’un carril de circulació. Aquesta àrea de contenidors, però, inicialment havia d’ubicar-se al carrer Antonia Cane

L'àrea de contenidors soterrats que inicialment havia d'ubicar-se al carrer Antonia Canet finalment es col·locarà a Jaume I. De fet, les obres, que van començar aquest dilluns, han comportat el tall d'un carril de circulació d'aquest carrer només en el tram afectat que, segons fonts de l'Ajuntament, "se solucionarà provisionalment donant pas alternatiu als vehicles per mitjà de la semaforització". Així mateix, també s'han instal·lat diversos cartells per donar a conèixer els itineraris alternatius. Segons l'equip de Govern, les obres acabaran al mes de febrer, però comportaran "petits talls puntuals per subministrament i recepció de materials".

Aquesta àrea de contenidors, que s'emmarca dins el Fons Estatal d'Inversió Local, tenia que col·locar-se, en un primer moment, a Antònia Canet, però per problemes tècnics el lloc previst no pot acollir aquesta àrea i el consistori ha decidit traslladar aquesta construcció entre els carrers Gaietà Vínzia i d'Espanya.

 

Edicions locals