EMFO inicia un nou curs dins el projecte Forma-T i Insereix-T

En aquesta ocasió, l’empresa municipal ha engegat un curs entorn la neteja d’immobles on hi participen més d’una vintena de persones

Amb l'objectiu de potenciar la carrera professional de les persones desocupades amb dificultats per la inserció sociolaboral, EMFO iniciava aquest dimarts un nou curs entorn la neteja d'immobles dins el projecte Forma-T i Insereix-T. I és que l'eix de treball d'aquest programa és dotar a aquestes persones de la formació i capacitació necessàries per a la millora de les seves opcions d'inserció. En aquesta ocasió, una vintena de persones, majoritàriament dones, participaran en aquest curs, que arriba a la segona edició.

El taller compta amb diferents fases, com ara la formació específica i les pràctiques professionals en empreses de Mollet i el Baix Vallès, així com tallers formatius i acompanyament a la recerca de feina. El programa Forma-T i Insereix-T és un projecte cofinançat pel Fons Social Europeu, mitjançant una iniciativa que es situa en el marc de les ajudes de l'eix 2 del Programa Operatiu "Adaptabilidad y Empleo" de la Direcció General de Cooperació Territorial del Ministeri.

 

Edicions locals