L’edició d’enguany de la cursa de Sant Vicenç podria ser la més participativa de la història

Fins al moment, la cursa, organitzada pel Club Atlètic Mollet i l’Ajuntament, ja compta amb prop de 490 inscrits. A més, enguany, aquesta cursa forma part de la Lliga ChampionChip

La Pista Municipal d'Atletisme de la Pedra Salvadora donarà el tret de sortida aquest diumenge (10 hores) a la onzena edició de la Cursa de Sant Vicenç, que enguany forma part de la Lliga ChampionChip. Una cursa, però, que es podria convertir en la més participativa de la història. I és que, fins al moment, prop de 490 persones ja s'han inscrit per participar en aquest esdeveniment, segons apunten des del Club Atlètic Mollet, organitzador de la trobada conjuntament amb l'Ajuntament. Així, l'entitat esportiva explica que "el límit de participants que podem tenir és de 500 persones, arribats a aquesta xifra tancarem les inscripcions". Si les inscripcions arribessin a aquesta xifra, la cursa de Sant Vicenç d'enguany es convertiria en l'edició més participativa.

D'aquesta manera, l'organització ha preparat un recorregut de deu quilòmetres que es repartiran entre Mollet i Gallecs. A més, la cursa està dividida en cinc categories, segons l'any de naixement del concursant.

 

 

Edicions locals