El conseller d’Interior, Joan Saura, inaugura les millores del parc de Bombers

Les obres, que van finalitzar el passat mes d’octubre, han servit per reformar i ampliar les instal·lacions dels bombers a la ciutat

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, inaugurava aquest migdia les noves instal·lacions del parc de Bombers de Mollet. Les obres, amb un cost de dos milions d'euros, han servit per reformar i ampliar l'edifici seu dels bombers. D'aquesta manera, s'ha creat un nou edifici per a la zona de les dependències i s'ha ampliat l'espai de les cotxeres, entre d'altres. "És important millorar les instal·lacions i crear parcs que facilitin el bon treball", explicava Saura aquest matí tot destacant la voluntat del govern català de modernitzar aquests serveis. I és que aquestes obres s'emmarquen dins el programa de modernització que està duent a terme la direcció general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, que ha destinat 53 milions d'euros en crear nous parcs i modernitzar els existents. Saura també ha assegurat mostrar-se "orgullós" del cos de Bombers.

El parc de Bombers de Mollet, que fins al moment havia compartit espai amb Creu Roja i el Centre de Taxis, compta amb una dotació permanent de 33 bombers funcionaris i 5 vehicles.

 

 

Edicions locals