Juan Romero, Dolores Capitan i Esteban Argeni, guanyadors del Torneig de Petanca

Aquesta edició del torneig, que es disputa durant l'hivern, ha estat un èxit, ja que el número d'inscrits en la competició superava els setanta

Dissabte al migdia el centre cívic de Can Pantiquet acollia el lliurament de trofeus de la quinzena edició del torneig de petanca de Sant Vicenç. Van ser molts els que es van apropar per gaudir d'una jornada festiva i de la companyia dels amics. En aquest sentit, la regidora de Gent Gran, Anna Maria Díaz va presenciar l'acte i va repartir els trofeus als guardonats. Els guanyadors del primer premi d'aquesta edició són: Juan Romero, Dolores Capitan i Esteban Argeni.

Tanmateix, l'objectiu primordial no és guanyar, sinó passar-s'ho bé i gaudir de l'esport, asseguren des de l'organització. Així, aquesta edició del torneig, que es disputa durant l'hivern, ha estat un èxit, ja que el número d'inscrits en la competició superava els setanta. La regidora Ana Maria Díaz assegura que "es continuarà disputant" i va agrair la presència de tots els assistents: "Gràcies a tots per participar i per haver vingut avui aquí". A més, Díaz es mostrava satisfeta per la participació femenina i afirmava que "cada dia són més les dones que juguen a aquest esport, espero que també sigui així en els propers anys".

 

Edicions locals