El circ Raluy realitzarà dissabte una sessió especial per recaptar diners pels damnificats de Haití

El circ estarà present a la ciutat des de dijous i fins al proper 31 de gener al parc de Ca l’Estrada i oferirà diverses sessions de la seva darrera creació titulada ‘El Viatge’

Els moments artístics més emblemàtics de la història "viatgera" de la saga Raluy. Aquest és l'eix principal de la nova producció que el Circ Raluy portarà aquests dies a la ciutat. I és que el conegut Circ ha inclòs la ciutat en la seva gira per Catalunya per presentar el nou espectacle format per números dels diferents països visitats en les seves grans gires internacionals, a través de coreografies i de les disciplines més típiques de països com Itàlia, Grècia, Hongria, Canadà, etc. Així, el circ arribarà dijous a la ciutat per realitzar diverses actuacions. En aquest sentit, davant el terratrèmol que va patir Haití el passat 12 de gener, els membres del Circ Raluy han decidit realitzar aquest dissabte una sessió especial per recaptar diners que l'entitat donarà integrament pels damnificats d'aquesta tragèdia. En aquest sentit, la sessió especial tindrà lloc aquest 23 de gener a les 12.15 hores.

D'altra banda, el circ estarà a la ciutat, concretament al parc de Ca l'Estrada, fins al proper 31 de gener, i efectuarà diverses sessions. Així, dijous realitzarà una actuació debut a les 19.30 hores. La resta de dies laborables, però, la representació serà a les 18.30 hores. D'altra banda, els dissabtes hi haurà dues sessions (17 i 19.30 hores) i diumenges també (12.15 i 17 hores). Els dilluns i dimarts el circ es prendrà un descans.

 

Edicions locals