Mollet aportarà 2.000 euros en ajuda humanitària pels damnificats d’Haití

Altres entitats com el CF Mollet UE, amb la col·laboració de ‘Mollet a mà’ o l’Associació de Ball de Saló han decidit posar també el seu gra de sorra. Així mateix, la Comissió d&rsq

La Comissió d'emergències de Mollet, formada per l'Ajuntament i les entitats solidàries de la ciutat, ha aprovat aportar 2.000 euros per fer front a la catàstrofe humanitària d'Haití, després del fort terratrèmol que van viure el passat 12 de gener. Els diners, que sorgeixen del fons d'emergència de l'Ajuntament, s'aportaran al projecte del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Tot i això, la comissió no ha descartat la possibilitat d'ampliar aquest ajut en un futur, "un cop la fase 1 de l'emergència finalitzi i es pugui conèixer l'abast real de la catàstrofe".

D'altra banda, el CF Mollet UE dedicarà el 100% de la recaptació que s'obtingui en el partit d'aquest diumenge als damnificats pel terratrèmol d'Haití. Així ho va aprovar la junta del club esportiu aquest dilluns. A més, les persones que vagin fins al camp dels Germans Gonzalvo per veure el partit contra el Vic podran col·laborar amb aquesta campanya, que compta amb la col·laboració de 'Mollet a mà'. Així mateix, l'Associació de Ball de Saló decidia divendres en una sessió extraordinària donar tot el fons solidari de l'any 2009, que ascendeix a 1.106 euros, a les víctimes del terràtremol d'Haití.

 

Edicions locals