Mollet obre el període per participar a la rua de Carnaval

El tradicional cercavila tindrà lloc el proper 14 de febrer. Les persones interessades en participar poden inscriure’s a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)

Fins al proper 11 de febrer, les persones interessades en participar en la rua de Carnaval poden inscriure's a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). I és que l'Ajuntament de Mollet obria aquesta setmana el període d'inscripció. En aquest sentit, les comparses i carrosses participants podran optar a diversos premis, entre els que destaquen el Premi Viena a la millor comparsa local, valorat en 1.000 euros, i el premi a la millor comparsa de fora de Mollet, també valorat en 1.000 euros. Així mateix, els participants també podran optar a un segon premi (500 euros), un tercer premi (300 euros), un quart premi (250 euros) i al premi a la millor carrossa (250 euros). Segons les bases que ha fet públic el consistori molletà, a la rua hi pot participar qualsevol col·lectiu de persones, a partir de 10 membres.

La Rua de Carnaval d'enguany tindrà lloc el proper 14 de febrer. Així, la concentració de les comparses es farà a les 16.30 hores a l'avinguda Gaudí (a l'alçada amb el carrer de Can Flequer). D'aquesta manera, el recorregut de la rua sortirà d'aquesta avinguda cap a Jaume I, Berenguer III i avinguda Llibertat. La rua finalitzarà a l'altura de la plaça Major on, després de la reunió del jurat, es farà el lliurament dels premis esmentats.

 

Edicions locals