Dilluns comença el termini per inscriure’s als cursos i tallers del segon quadrimestre

Les persones interessades en realitzar una d’aquestes activitats es poden adreçar fins al 12 de febrer al centre cívic on es realitza el curs o taller en el que volen participar

Aquest dilluns comença oficialment el període per inscriure's als cursos i tallers del segon quadrimestre que es porten a terme en els centres cívics i culturals de la ciutat. En aquest sentit, la programació compta amb diverses novetats com ara un curs d'introducció a la cultura i la llengua japonesa, un altre entorn el tractament digital de la imatge, o els nous tallers musicals. La majoria de les activitats organitzades, però, són la continuació dels cursos i tallers que es van iniciar a l'octubre.

Els cursos, organitzats per la regidoria de Cultura i les entitats de la ciutat, s'iniciaran el proper 15 de febrer i s'allargaran fins al mes de juny. Les persones interessades en realitzar una d'aquestes activitats es poden adreçar fins al 12 de febrer al centre cívic on es realitza el curs o taller en el que volen participar, entre els que es troben el CIRD Joana Barcala, el Centre Cultural La Marineta i els centres cívics de l'Era, Can Pantiquet, Lourdes i Can Borrell.

 

Edicions locals