Emfo lliura els diplomes dels cursos de formació ocupacional

L’empresa municipal atorgava, en aquest acte, els diplomes de la dotzena de cursos que van finalitzar al 2009 adreçats a persones que es troben a l’atur

L'empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) lliurava dimecres a la tarda els diplomes de la dotzena de cursos de formació ocupacional que van finalitzar al 2009 i que estaven adreçats a persones que es troben a l'atur. En aquest sentit, el regidor de Treball, Rafael Cabanilla, va explicar als assistents que, en aquests moments, la formació és molt necessària "sabent la transformació que estan vivint ara les empreses". Així, Cabanilla va encoratjar a tots els presents a continuar la formació perquè "la formació ara mateix és el futur" i va destacar que els cursos d'Emfo compten amb un bon número d'hores de pràctiques.

D'altra banda, Emfo va iniciar l'any 2009 gairebé una trentena de cursos de formació, dels quals una dotzena ja han finalitzat. Entre els alumnes que han realitzat aquests cursos, prop de 200, es troben la Jennifer i en Joan. La Jennifer, que ha realitzar un curs d'assistència especialitzada de les persones malaltes d'alzheimer explica que "la experiència ha estat molt positiva" i assegura que "crec que aquest curs em servirà per trobar feina". En Joan, en canvi, ha realitzat un curs d'informàtica "per reciclar-me". I és que en Joan va treballar molts anys en una empresa que ara ha fet fallida i afirma que "amb la meva edat és molt costos trobar feina". Tot i això, en Joan assegura que "el curs ha complert les meves expectatives i ha servit per acumular més experiència".

 

Edicions locals