L’Associació de Veïns de Can Pantiquet demana una petita andana a La Casilla

Aquest baixador donaria servei, segons l’entitat, als veïns de Can Pantiquet, la Vinyota i dels polígons industrials de la zona

L'Associació de Veïns de Can Pantiquet - La Casilla demana de nou aquests dies un baixador al barri de la Casilla, que "descongestionaria l'actual estació de Mollet - Sant Fost, ja que els usuaris de Can Pantiquet, la Vinyota i alguns polígons industrials tindrien el tren més a prop", expliquen des de l'Associació de Veïns d'aquest barri. Així, des de l'entitat asseguren que, anys enrere (concretament al 2004), ja havien fet aquesta proposta per aproximar el servei de tren als usuaris però se'ls hi va respondre que "les estacions estaven massa juntes i les unitats no complien els requisits necessaris d'acceleració i desacceleració idonis". Ara, amb el canvi de combois i la nova passarel·la per a vianants a la zona de la Vinyota, els veïns retornen a aquesta proposta. "Els combois estan preparats per al transport ràpid i màxim, amb parades freqüents", explica Francesc Puig, vicepresident de l'entitat.

D'altra banda, l'Ajuntament, que segons els veïns seria l'encarregat de fer la petició a les institucions pertinents, no creu necessària aquesta infraestructura per la proximitat de l'estació de Mollet-Sant Fost.

 

Edicions locals