Un muntatge de Roger Sala tanca els actes de la Festa Major d’Hivern

L’artista, que ha comptat amb la col·laboració de l'actriu molletana Esther Freixa en el projecte, ha creat l’escenari en l’espai de creació de les arts escèniques i del moviment La Serradora

La representació de "El cos escapat" de Roger Sala tancava diumenge els actes de la Festa Major d'Hivern. En aquest cas, Sala mostrava un espectacle inacabat que es presentarà d'aquí unes setmanes a Amsterdam, on estudia. "A La Serradora hem investigat molt des de la improvisació i ha sortit una cosa inesperada" explica Sala, i afegeix: "Hem treballat amb els ulls tancats, no anàvem a reproduir una forma, hem treballat des de dins". I és que l'espai i el cos han estat dos dels eixos principals de treball d'aquest jove artista que assegura que "hem treballat amb l'Ester Freixa des de la col·laboració" en aquesta història indefinida.

Però quina és la finalitat de La Serradora? Segons Esther Freixa, membre de la comissió assessora de l'espai de creació de les arts escèniques i del moviment La Serradora, l'objectiu d'aquest lloc és "oferir un espai a tots aquells artistes que necessiten treballar en un mínim de condicions que és el que La Serradora pot oferir", i afegeix: "Cada artista en funció d'on està i que busca planteja un tipus de projecte diferent". L'espai està obert tant a gent de Mollet i rodalies com a persones vingudes a nivell nacional o internacional. "És una manera de fer un intercanvi, perquè tothom pugui gaudir dels seus treballs, conèixer altres maneres de fer i noves mirades entorn la creació de les arts que tenen relació amb el cos", afirma Freixa. Però La Serradora, segons Freixa, també busca "donar recolzament a aquells artistes que estan ara emergent, per tant gent jove que encara no té un nom, no té normalment una subvenció o un espai on treballar, i això es molt enriquidor perquè es gent que està encara en el camí".

 

Edicions locals