Les preinscripcions d’alumnes d’educació infantil, primària i secundària comencen avui

Les dates s’han avançat respecte anys anteriors per adaptar-se al nou calendari escolar. Enguany, una de les novetats és que les famílies monoparentals queden equiparades a les nombroses

Avui comença, oficialment, el període de preinscripció a les escoles molletanes. En aquest sentit, entre el 2 i el 16 de febrer, tindran lloc les preinscripcions dels alumnes d'educació infantil, primària i secundària. I és que enguany les dates s'han avançat respecte anys anteriors per adaptar-se al nou calendari escolar. Segons l'Ajuntament, en el procés de preinscripció d'enguany, una de les novetats és que "les famílies monoparentals quedaran equiparades amb les famílies nombroses en el procés de preinscripció". Així, aquestes famílies tindran els mateixos punts en el criteri complementari i en els mateixos termes que les famílies nombroses.

D'aquesta manera, les persones que han de fer aquestes preinscripcions s'han d'adreçar als centres educatius o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (situada a l'Ajuntament) per recollir un imprès que hauran d'omplir amb els centres en els que estan interessats, i després lliurar-lo al centre escollit en primera opció.

D'altra banda, els infants de les escoles bressol municipals iniciaran aquestes inscripcions entre el 3 i el 14 de maig, mentre que els alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i cicles artístics ho faran entre el 10 i el 21 de maig. En el cas del cicles formatius de grau superior, la cita serà entre el 25 de maig i el 4 de juny.

 

Edicions locals