Mollet Decideix suma més d’un centenar de voluntaris per organitzar la consulta del 25 d’abril

Aquest dissabte, la comissió ciutadana organitza un dinar popular al Mercat Vell per informar a la ciutadania i recaptar fons

Més d'un centenar de voluntaris ja s'han sumat a la comissió ciutadana Mollet Decideix per organitzar la consulta del 25 d'abril entorn la independència de Catalunya. Tot i això, des de la comissió es busca més voluntaris i un major finançament. És per això que Mollet Decideix ha organitzat aquest dissabte un dinar popular al Mercat Vell i té previst participar en la rua de Carnaval de la propera setmana i organitzar conferències per abordar la votació. En aquest sentit, Josep Cot, membre de Mollet Decideix, assegura que en aquests moments la comissió està "concretant aspectes tècnics de la consulta, així com el vot anticipat i reunions amb l'Ajuntament i les entitats". I és que la comissió ja està buscant els espais on dur a terme aquesta consulta.

D'altra banda, en la roda de premsa d'ahir, la organització va voler deixar clar que "l'objectiu prioritari és la màxima participació", tot i que la comissió no s'ha marcat cap índex de participació perquè "l'èxit és organitzar la consulta", en la que poden participar majors de 16 anys que viuen a Mollet. Cot també va assegurar que "la comissió ciutadana és neutre respecte a les opcions de vot".

 

 

Edicions locals