Tura aposta per potenciar els sectors que tenen futur per sortir de la crisi

La consellera de Justícia va participar en una xerrada organitzada pel PSC entorn el futur dels Govern d’Esquerres a Catalunya

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, participava ahir a La Marineta en una xerrada entorn el govern d'esquerres. En aquest marc, Tura va explica que "cal tenir clar quins sectors tenen futur i potenciar-los" i afegia: "Hem de veure en quins sectors som forts, i si ho som en la biotecnologia o la biomedicina, apostar fortament per aquests sectors". Segons la consellera de Justícia "molt probablement l'activitat econòmica per sortir de la crisi serà diferent a la que havíem tingut fins ara, i sense oblidar els vells teixits industrials hem de pensar en nous sistemes d'activitat econòmica per sortir de la crisi". I és que tot i no tenir la solució a la crisi, Tura assegura que "el que tinc clar és que tots els sectors que es consideraven pròspers i totes les professions que es consideraven prosperes l'any 2000, al 2010 ja no ho són".

L'acte de dijous s'emmarcava dins el programa "Conferència Oberta - Catalunya Causa Comuna", impulsat pel Partit Socialista. En aquest sentit, la consellera va fer balanç de la situació actual però també va parlar del futur del Govern d'Esquerres a Catalunya. "Em fa il·lusió poder explicar a Mollet, que és la meva ciutat natal i el lloc on he desenvolupat la meva activitat política, quina és la situació de cruïlla en la que es troba avui Catalunya", explicava Tura, que va destacar, en la conferència, la necessitat d'ensenyar a la generació que puga a adaptar-se a les noves situacions econòmiques, més canviants que mai.

 

Edicions locals