La nova tanca de Can Mulà compta amb un monument a les víctimes dels bombardeigs

L’acte d’inauguració del parc de Can Mulà va tenir lloc diumenge a la nova entrada dels Quatre Cantons

Diumenge va tenir lloc l'acte d'inauguració del parc de Can Mulà. Entre les novetats que presenta el parc desprès de la seva remodelació en destaquen la desaparició de les barreres arquitectòniques en les entrades al parc i la construcció d'un monument en homenatge a les víctimes dels bombardeigs que van tenir lloc a la ciutat de Mollet als anys 1938 i 1939.

A l'acte inaugural s'hi van apropar algunes personalitats com l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, la Subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia i el Delegat del Govern de Catalunya, Joan Rangel. Un cop obert l'acte, Joan Rangel va remarcar, especialment, la importància que està tenint el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) a l'hora de generar llocs de treball. Així mateix, Rangel va qualificar de "gran encert" la iniciativa de l'Ajuntament de Mollet a l'hora d'invertir part dels diners del FEIL en la remodelació del parc de Can Mulà. L'encarregat de cloure l'acte va ser l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, que va destacar la importància del FEIL a la ciutat de Mollet, que ha donat feina a més de 500 persones amb els seus 33 projectes d'obres públiques.

D'altra banda, en el seu discurs, Monràs va donar una rellevància especial al monument en homenatge a les víctimes dels bombardeigs situat a la nova entrada dels Quatre Cantons amb la lectura de tots els noms de les víctimes que apareixen al citat monument. Finalment, l'acte va cloure amb l'obertura del parc i l'inici del naixement del Carnestoltes.

 

Edicions locals