Urbaser rep el premi Princep Felip d’Excel·lència Empresarial

L’empresa responsable del servei municipal de neteja i recollida de residus va recollir el guardó d’Eficiència Energètica i Energies Renovables

Urbaser, amb seu a Mollet, recollia la setmana passada el premi Príncep Felipe a l'Eficiència Energètica i a les Energies Renovables. I és que l'empresa, que realitza el servei municipal de neteja i recollida de residus, va ser guardonada pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç dins els premis a l'Excel·lència Empresarial 2009. En aquest sentit, "la finalitat d'aquests premis és reconèixer i avalar el prestigi de les empreses que fan un esforç important per millorar la seva competitivitat i, alhora, animar a altres empreses perquè segueixin treballant en el camí de l'excel·lència empresarial", expliquen des de l'Ajuntament.

De fet, Urbaser inaugurava ara fa uns mesos les noves instal·lacions del polígon de Can Magarola. En aquest sentit, el manteniment i la sostenibilitat són dos dels eixos de la nova nau, que compta amb un taller de mecànica i un de neteja. D'aquesta manera, l'empresa va millorar l'espai per realitzar el manteniment de la flota de vehicles de neteja i recollida de residus. Així mateix, les noves instal·lacions compten, a més, amb plaques solars fotovoltaiques, un sistema de reciclatge de l'aigua utilitzada per netejar vehicles i un autocompactador de residus.

 

Edicions locals