José Luis García, nou tècnic del primer equip del CF Mollet UE

La junta del club molletà decidia destituir aquest dilluns al fins ara entrenador Sito Fradera. Amb una llarga trajectòria com a entrenador, des del club esperen que García pugui millorar els darrers resultats del primer equip i acons

José Luis García dirigirà, des d'aquesta setmana, el primer equip del CF Mollet UE, que actualment es troba en la tercera posició a quatre punts de la promoció d'ascens i a onze del liderat. I és que aquest dilluns, la junta del club molletà decidia destituir al fins ara entrenador Sito Fradera. José Luis García Martínez, de 49 anys, portava fins ara el juvenil B del Mercantil. Amb una llarga trajectòria com a entrenador, des del club esperen que García pugui millorar els darrers resultats del primer equip i aconseguir l'ascens. En aquest sentit, a 14 jornades per acabar el campionat, García assegura que aquest temps és "suficient per posar el Mollet al capdavant de la classificació". Així, el nou entrenador es planteja una sola meta: guanyar, i per això, segons García, cal "crear un bloc sòlid i tenir unes premisses molt clares a seguir". A partir d'ara, el nou tècnic haurà d'avaluar la plantilla i decidir els jugadors que podrien causar baixa i quins són els reforços necessaris.

D'altra banda, el club molletà ha comunicat que, per motius extraesportius, Juan Toribio ha hagut d'abandonar al front de la direcció esportiva del club. Així, fins a final de la temporada, la direcció tècnica de l'entitat l'assumirà Albert García, entrenador del juvenil A.

 

 

Edicions locals