Obert el període per participar en el Certamen Literari de Prosa i Poesia de Sant Jordi

Fins al 25 de març, les persones interessades poden entregar els originals a l’Associació Cultural 7 Plomes (apartat de correus, 155 de Mollet) o bé a la Biblioteca Can Mulà

La Biblioteca Can Mula i l'Associació 7 Plomes han obert el període per participar en la nova edició del Certamen Literari de Prosa i Poesia de Sant Jordi. En aquest sentit, fins al proper 25 de març les persones interessades poden entregar els seus originals per participar en el concurs, dividit en quatre categories segons l'edat dels participants. Així mateix, en la categoria D (per persones nascudes abans del 1994), els participants quedaran adscrits a cada una de les modalitats (prosa o poesia) i llengües (català o castellà). En aquest sentit, els guanyadors de les categories A, B i C (per persones nascudes des de 1994 cap endavant) el premi serà un lot de material escolar i literari. En canvi, en la categoria de majors de 16 anys, per cada modalitat i llengua, el primer premi s'endurà 300 euros, el segon, 150, i el tercer, 75.

D'altra banda, les obres es poden entregar a l'Associació Cultural 7 Plomes (apartat de correus, 155, 08100 Mollet del Vallès) o bé a la Biblioteca Can Mulà (Alsina, 1 -parc de Can Mulà-, 08100 Mollet del Vallès). El veredicte del jurat es farà públic en un acte a La Marineta el proper 24 d'abril.

 

Edicions locals