La companyia Carnamolles presentarà aquest cap de setmana un nou personatge: La Cabra

La figura acompanyarà a en Carnestoltes en el seu darrer dia de vida i donarà el tret de sortida al Corre Mam Teca

La disbauxa i la festa s'han instal·lat aquests dies a la ciutat de la mà d'en Carnestoltes i de la companyia Carnamolles. Una companyia que enguany ha incorporat nombroses novetats als espectacles de Carnaval. En aquest sentit, Carnamolles presentarà aquest cap de setmana un nou personatge: La Cabra, que acompanyarà en Carnestoltes en la seva última nit de festa. Així, dins la Missa de la Cabra, els Tres Poders Fàctics donaran a conèixer aquesta nova bèstia, inspirada en el bestiar boví de Catalunya, que espiarà al rei dels poca-soltes i donarà el tret de sortida al Corre Mam Teca.

Una altra de les novetats d'enguany es produirà en el Judici d'en Carnestoltes ja que, per primer cop, els Tres Poders Fàctics no tindran veu i es convertiran en membres d'un circ dels horrors. Gràcies als seus trucs de màgia, els tres poders aconseguiran enganyar en Carnestoltes i portar-lo a la foguera.

El cap de setmana també estarà protagonitzat per altres actes, com ara la Rua de Carnaval. El Carnaval, però, no finalitzarà fins al proper dimecres, moment en que l'enterrament de la sardina, amb els seus protagonistes vestits de dol, donarà un fort adéu a aquests dies de gresca.

 

 

Edicions locals