La passarel·la sobre la C-17 ja connecta la Vinyota amb el barri de La Casilla

Representants municipals visitaven la nova connexió ahir a la tarda amb veïns de Can Pantiquet i La Casilla. A partir d’ara, els vianants podran creuar la C-17 amb facilitat i sense perill.

La nova passarel·la sobre la C-17 ja és una realitat. I és que la construcció connecta, des d'aquesta setmana, la zona de la Vinyota amb el barri de La Casilla. En aquests sentit, representants municipals i de l'Associació de Veïns de Can Pantiquet-La Casilla inauguraven ahir a la tarda aquest pont. En l'acte, l'alcalde Josep Monràs va recordar que aquesta era una reivindicació dels veïns de la zona, i afegia: "A més, és un pont que dóna imatge a la pròpia ciutat i planteja el desenvolupament d'aquesta petita zona del Pla d'Actuació Urbanística de La Casilla on podrà anar un tema d'equipament o de serveis". Tot i que la construcció de la passarel·la ja està acabada, Monràs assenyalava ahir que "encara queda per posar un element en el pont, d'entrada a la ciutat, que s'està elaborant en aquests moments".

Les obres, amb un cost de més d'un milió d'euros, també són positives des del punt de vista de la dotzena de veïns de La Casilla. En aquest sentit, Modest Vieira, veí de la zona, assegura que "per nosaltres, que fins ara teníem que donar una volta molt gran quan anem caminant, és magnífic". Així, Luis Patilla, president de l'associació veïnal, afirma que aquestes obres "representen molt" i explica que "no és només per La Casilla, també és pels veïns de la Vinyota". Així, a partir d'ara, els vianants podran creuar la C-17 amb facilitat i sense perill.

D'altra banda, tot i que la construcció de la passarel·la estava inclosa en el projecte d'urbanització de la Vinyota, les obres es van retardar perquè la nova construcció es va haver d'adaptar "als nous requeriments de Carreteres de la Generalitat, que han ampliat la calçada lateral de la C-17", expliquen des de l'Ajuntament, i afegeixen: "El projecte final manté les característiques del projecte inicial però s'ha augmentat la llargada en set metres".

 

Edicions locals