Aclariment sobre els rumors que circulen respecte a possibles agressions sexuals a Mollet

El consistori ha volgut aclarir, en un comunicat, els rumors i informacions que circulen per la ciutat respecte a possibles agressions sexuals

El consistori ha emès aquest matí un comunicat per aclarir els rumors i informacions que circulen per la ciutat aquests dies respecte a possibles agressions sexuals. En aquest sentit, l'Ajuntament assegura que "en els últims mesos s'han denunciat a la ciutat 4 possibles casos d'agressions sexuals en els quals no hi ha coincidència ni en l'espai ni en l'hora i, per tant, no hi ha indicis que es tracti del mateix autor". Així mateix, des del consistori s'ha informat que, des d'un primer moment, "s'han activat tots els sistemes de seguretat ciutadana, tant pel que fa a la investigació d'aquests possibles delictes com als sistemes d'alerta i vigilància policial, amb l'objectiu clar d'evitar noves agressions i identificar i detenir els possibles autor o autors".

D'altra banda, l'Ajuntament assegura que les imatges i dades que han aparegut en els darrers dies sobre el possible autor de les agressions no corresponen al possible autor, ja que fan referència a un delinqüent que, des de l'any 2008, es troba empresonat. Així mateix, l'Ajuntament ha anunciat que es presentarà com a acusació particular davant d'aquests casos.

 

Edicions locals