La seu de CCOO acull una assemblea per explicar la situació actual del conveni de neteja

A Mollet, les mobilitzacions podrien afectar a unes 250 treballadores del món de la neteja. Divendres s’explicava a les treballadores l’estat de les negociacions

Divendres al matí, la seu de CCOO a Mollet acollia una assemblea per explicar a les treballadores de la neteja la situació actual del seu conveni. En aquest sentit, la secretaria general del sindicat al Vallès Oriental - Maresme del sector de la neteja, Mari Carmen Moya, explica que "estem fent una sèrie de mobilitzacions i d'assemblees en relació al conveni de neteja i per explicar la situació en la que estem des del 8 de febrer quan la patronal va dir que no hi havia pujada i ens demanava un retall".

Segons CCOO, les mobilitzacions podrien afectar unes 250 treballadores de Mollet. "És un sector precari, on el 85% dels treballadors són dones amb un salari mensual d'entre 750 i 800 euros", explica la secretaria general. És per això que el sector reivindica un salari mínim de 1.000 euros, una reducció de la jornada i que el treballador pugui decidir, en cas d'acomiadament improcedent, si prefereix el lloc de treball o la indemnització. A finals de febrer, el sector té previst realitzar una manifestació, i a principis de març una acampada, per reclamar aquestes millores.

 

Edicions locals