El Club Ciclista Mollet presenta l'equip de cara a la nova temporada

Els joves esportistes, un grup format per nou nois de 17 anys, lluiran amb orgull el nom de la ciutat en totes les curses que participin

Dissabte al migdia la plaça Major acollia la presentació oficial de la nova temporada del Club Ciclista Mollet. L'entitat esportiva, amb més de 80 anys d'antiguitat, presentava un nou projecte que té com a objectiu competir i aconseguir èxits gràcies a l'esforç i el treball constant dels seus integrants. L'equip està format per nou nois de 17 que representaran a la ciutat en totes les competicions de la propera temporada: Copa Catalunya, Copa Girona i algunes proves fora del país. Malgrat els temps de crisi econòmica, el club ha trobat un ampli ramillet d'espònsors que patrocinen a l'equip i garanteixen el pressupost durant tot l'any.

El president del Club Ciclista Mollet, Toribio Muga, analitzava la temporada entrant: "Espero que puguem fer un bon paper, malgrat els pocs corredors que tenim". Així, Toribio afirma que "ens agradaria comptar amb 12 nois, però les circumstàncies actuals ens obliguen a presentar-nos amb tres menys". D'altra banda, Josep Monràs, alcalde de Mollet, assegurava que l'esport de base és fonamental: "És una eina educativa, esportiva, d'integració, de salut i que promou la ciutat". Així mateix, l'alcalde es mostrava esperançat pel prometedor futur dels joves "Els èxits arribaran si es treballa dur i es fa cas de les ordres dels entrenadors i familiars".

 

Edicions locals