L’Hospital de Mollet tanca l’any 2009 amb un creixement d’activitat

El 80% dels casos que arriben es resolen directament en el mateix Hospital, sense necessitat de derivar al pacient a un altre centre, segons els responsables d'aquest espai sanitari

L'Hospital de Mollet ha tancat l'any 2009 amb un total de 11.700 altes hospitalàries i 75.441 visites a urgències. Així ho mostren les dades que el centre sanitari ha fet públiques aquesta setmana. A més, en el transcurs de l'any passat, també es van fer 13.500 sessions d'hemodiàlisi i 110.600 consultes externes. "Aquest ha estat un bon any, hem mantingut el contracte d'activitat però la confiança dels ciutadans ens ha fet créixer", explica el director general de l'Hospital, Jaume Duran.

A més, segons les dades facilitades, el centre ha augmentat un 472% la seva activitat en quant a sessions d'hospital de dia en el transcurs de 2005 a 2009. Durant aquest període, a més, també s'ha produït un increment del 30% en les sessions d'hemodiàlisi i s'ha augmentat un 13% el nombre de parts atesos. Les altes, les consultes externes i les visites d'urgències també han vist incrementades les seves xifres.  "Aquest increment s'ha fet mantenint la sostenibilitat del centre", assegura Duran. "Aquests resultats són fruit d'un seguit d'esforços i de la tasca dels professionals que treballen al centre", afegia Martí Fabré, president de la junta del Patronat de la Fundació Privada Hospital de Mollet.

D'aquesta manera, el centre explica que el 80% dels casos que arriben es resolen en el mateix Hospital, sense tenir que derivar al pacient a un altre centre.

 

Edicions locals