La Bombeta inicia el primer Cicle de Música Tradicional

El cicle, que tindrà lloc la propera setmana, compta amb sons de la música irlandesa,balcànica, klezmer, Americana, Jazz i Celta

L'Associació d'Art i Cultura La Bombeta realitzarà la setmana vinent un Cicle de Música Tradicional. "Aquest Cicle, que durarà una setmana, compta amb la presència de diversos grups molt interessants de la música irlandesa,balcànica, klezmer, Americana, Jazz i Celta", expliquen membres de l'organització del cicle. Així, la primera actuació tindrà lloc aquest dimarts, a les 20 hores, de la mà de Balkan Alien Sound, una formació nascuda a Derry (Irlanda) al 2007 que aporta una mirada personal a la música búlgara, romanesa, sèrbia, macedònia, turca, i a la música gypsy d'Europa de l'est.


The Grove, Rufus T. Fireflu Quartet i Doire seran altres dels protagonistes d'aquest cicle. Així, el proper divendres, a les 22 hores, el quartet acústic The Grove serà l'encarregat de continuar amb aquestes jornades musicals. Dissabte, a la mateixa hora, serà el torn de l'actuació de Rufus T. Fireflu Quartet, que treballen amb formes diferents a partir de l'interacció i el treball coral. D'aquesta manera, el cicle finalitzarà diumenge, a les 20 hores, amb el trio Doire, que realitzen música celta i música tradicional irlandesa, afegint-hi cançons americanes i danses medievals de la pròpia tradició peninsular.

Edicions locals