ICV-EUiA creu necessària una major inversió en els barris d’Estació del Nord i Estació de França

L’agrupació afirma que s’hauria de realitzar un pla integral en aquests dos barris i que no s’oposen a la creació d’un parc central, sinó que creuen que aquest no és el moment

ICV-EUiA creu necessària major inversió en els barris d'Estació del Nord i Estació de França. Així ho va afirmar ahir a la tarda en una roda de premsa on va mostrar la necessitat de portar a terme un pla integral en aquests dos barris. "Si que és veritat que s'han fet algunes coses, però cal més inversió", explica el regidor Antonio López. López, a més, assegura que "l'any passat ja vam demanar que es presentes un pla a la Llei de Barris per Estació del Nord, però no sabem si tenen previst presentar-lo". Així mateix, l'agrupació també reivindica la remodelació del parc de Lluís Companys. "Està fet un desastre i s'hauria d'arreglar", afirma López.

I és que l'entitat va voler aclarar, en la roda de premsa, perquè va votar en contra del projecte del pla de les Pruneres en el ple de la setmana passada. "El projecte s'ha de fer, però donada la situació econòmica i l'endeutament de l'Ajuntament ara no tocava", assegura la regidora Noemí Fernàndez. És per aquest motiu, que ICV-EUiA proposa la construcció del nou parc central per fases. Així mateix, l'agrupació qüestiona perquè no es van tenir en compte en un primer moment alguns dels elements que s'han inclòs ara i que han fet encarir el projecte, com ara el soterrament de l'estació transformadora. ICV-EUiA també va mostrar els seus dubtes entorn com es pagarà el projecte.

 

Edicions locals