El Benjamí A del CF Mollet UE s’enfronta aquest dissabte al RCD Espanyol

L’equip patrocinat per “Mollet a mà” rebrà la visita del líder de la classificació. El partit tindrà lloc a les 12 hores al Germans Gonzalvo

El camps dels Germans Gonzalvo viurà, aquest dissabte, un emocionant partit. I és que l'equip Benjamí A del CF Mollet UE, patrocinat per "Mollet a mà", disputarà un dels partits més complicats de la temporada contra el RCD Espanyol, que en aquests moments es situa al capdavant de la taula classificatòria. En aquest sentit, Xavi Diaz, coordinador de Futbol 7 del club, assegura que el partit serà molt interessant perquè "el Mollet plantarà cara i demostrarà l'esperit de lluita que els caracteritza". Així mateix, per poder superar el matx, els entrenadors de l'equip han canviat algunes tàctiques i estan insistint força en els aspectes físics. D'aquesta manera, l'entrenador del Benjamí A, Marc Fortuny, afirma que "malgrat que l'Espanyol és el líder, l'equip ha de sortir a jugar com cada setmana, sense fixar-se en la samarreta, i esforçar-se al màxim per a aconseguir la victòria".

Així, l'equip molletà arriba al partit de dissabte amb unes xifres força positves. I és que el Benjamí A ha guanyat, a domicli, set partits i només n'ha perdut dos. Com a visitant, l'equip patrocinat per "Mollet a mà" ha guanyat cinc partits, n'ha empatat tres i n'ha perdut tres més. En aquests moments es troben en la sisena posició de la taula. En canvi, els nois del RCD Espanyol han guanyat dinou dels vint partits jugats i n'han empatat un. El partit tindrà lloc dissabte a les 12 hores al Germans Gonzalvo.

 

Edicions locals