Els molletans es concentren a la plaça Prat de la Riba en un acte per la pau

La plataforma Aturem la Guerra – Mollet organitza un acte per la pau en commemoració de l’aniversari de les mobilitzacions en contra de la Guerra d’Iraq

Encapçalat per una pancarta amb el lema "Aturem les guerres" va tenir lloc diumenge un acte per la pau organitzat per la plataforma Aturem la Guerra - Mollet on es commemorava l'aniversari de les mobilitzacions que es van produir fa set anys contra la Guerra d'Iraq. "Amb aquest acte no només volem commemorar l'aniversari d'aquestes mobilitzacions sinó que també volem demanar la retirada de les tropes a l'Afganistan, exigir justícia pel poble de Palestina i que es posi fi a l'estat d'ocupació que pateixen ambdós països", explica una de les membres de la plataforma, Teresa Sala. Durant l'acte es va realitzar la lectura d'un manifest on es condemnava la situació que s'està vivint a l'Afganistan a conseqüència de l'ocupació i també el patiment de les famílies d'aquells militars que formen part d'aquesta ocupació. En aquest manifest que va culminar amb un crit de "No a la guerra", també es va fer una menció a la manifestació mundial per la pau que tindrà lloc el proper dia 20 de març a la ciutat de Barcelona". Un altre dels objectius d'aquest acte es donar a conèixer la manifestació del 20 de març i així assolir un major èxit de convocatòria", va afegir Sala.

Sala es va mostrar "satisfeta" amb l'interès de la gent. I és que van ser moltes les persones que es van apropar a l'esdeveniment i que s'hi van sumar. L'acte va finalitzar amb l'actuació del cantautor palestí Nabil que va regalar al públic cançons procedents de la seva terra entre d'altres de més populars que van ser corejades pels assistents.

 

Edicions locals