L’escriptora Patrícia Gabancho parla de la consulta del 25 d’abril al Casal Cultural

L’acte s’emmarca dins el programa de la comissió ciutadana Mollet Decideix, que organitza la consulta per la independència a la ciutat

Patrícia Gabancho, autora de ‘Crònica de la independència', va parlar, ahir a la tarda al Casal Cultural, del seu punt de vista entorn la consulta per la independència que es celebrarà a Mollet el proper 25 d'abril. "He anat a totes les consultes que s'han fet fins ara, i he vist que com més gran és la població més difícil és arribar a la gent", assegurava Gabancho tot destacant la importància d'aquesta consulta: "La consulta no serveix a efectes polítics però està mobilitzant a molt fent". I és que, per l'escriptora de ‘Crònica de la independència' , aquestes consultes tindran una "repercussió" en les properes eleccions.

D'altra banda, des de l'organització s'assegura que ja hi ha unes 130 adhesions de voluntaris que donaran suport a l'organització en el dia assenyalat. Així mateix, segons Josep Cot, membre de la comissió ciutadana, "s'ha presentat una instància a l'Ajuntament per demanar la cessió de locals i urnes pel dia de la consulta". Tot i això, Cot explica que fins al moment no han rebut cap resposta per escrit del consistori local. És per això que la comissió molletana ja està treballant en un segon pla, a la recerca d'espais privats on poder dur a terme la consulta.

 

 

Edicions locals