Joan Ollé: ‘Ara que tenim l’ascens a tocar de mans, no el podem deixar escapar’

El  Club Atlètic Mollet va aconseguir l’ascens l’any passat i ara pot tornar a  repetir la gesta per estar entre els millors de Catalunya. Ara que el club està a un pas de primera després de més de 75 anys

El Club Atlètic Mollet va aconseguir l'ascens l'any passat i ara pot tornar a repetir la gesta per estar entre els millors de Catalunya. Ara que el club està a un pas de primera després de més de 75 anys d'història, ‘Mollet a mà' ha volgut parlar amb el seu president, Joan Ollé, per repassar l'actualitat del club i les expectatives dels atletes de cara al 2 de maig, una data marcada en vermell en el calendari de l'entitat.

Quin és l'estat d'ànims dels atletes ara que arriba la prova definitiva?
La veritat és que es troben tots molt il·lusionats. De moment estan tranquils i s'entrenen amb normalitat, però a mesura que s'apropi diumenge és normal que sorgeixin una mica de nervis.

Creu que hi ha possibilitats reals d'assolir l'ascens?
Sobre el paper hi ha força possibilitats de pujar a Primera. Però després hi ha una sèrie de factors que nosaltres no podem controlar i que poden influir en el resultat final, com ara el nombre de participants dels altres equips o si algun dels nostres alletes es lesiona just abans de la prova. Si no es produeix cap d'aquests condicionats, sóc optimista i crec que farem història.

Que significaria pel club estar per primer cop a Primera?
Seria la fita més important de l'atletisme molletà des de que es va fundar ara fa gairebé 75 anys.

Quines són les proves on podeu treure millor puntuació?
Confio en que tots els atletes aportin el seu gra de sorra. Ara, si tinc que destacar alguna prova en especial, em quedo amb la de salt de l'Aleix i l'Albert. Els dos es troben en un moment de forma molt dolç i espero que ho aprofitin. Tot i que l'Albert es va lesionar la setmana passada, confiem en que estigui al cent per cent aquest diumenge. També tenim moltes esperances dipositades en les proves de tanques, llançament de disc i javelina.

Els atletes han entrenat d'alguna forma especial?
S'han preparat com sempre, entrenant dur dia a dia i sense pensar en les proves del cap de setmana. L'atletisme és un esport col·lectiu que es basa en la força del grup. Si tens grans atletes, però només miren per ells mateixos i deixen de banda els interessos del club, l'equip no anirà enlloc. En aquest sentit, nosaltres tenim molt bon rotllo tant dins com fora de la pista. És habitual que és els joves quedin després de competir. Això és molt positiu i fa equip.

L'atletisme potser no és tan conegut com el futbol o el bàsquet. Tot i això, compteu amb el recolzament de la ciutat?
Sí, no ens podem queixar. Tenim la sort de tenir un alcalde que és regidor d'Esport i està sempre amb contacte amb nosaltres i ens ajuda quan és necessari. A més, tenim unes pistes homologades. Clar que ens agradaria tenir vuit carrerons o millorar l'accés per persones minusvàlides, però som conscients que a la ciutat hi ha altres prioritats.

 

Edicions locals