Els comerciants de Riera Seca s’associaran en una sola entitat

Els establiments han mostrat la seva predisposició a formar l’Associació de Comerç i Serveis de Riera Seca, i tindran la primera assemblea general el proper 8 d’abril

Els establiments donaven, ahir tarda, un nou pas per constituir l'Associació de Comerç i Serveis de Riera Seca. I és que el local de l'entitat veïnal del barri acollia una primera reunió amb representants dels comerços de Riera Seca i la seva àrea d'influència amb l'objectiu de tirar endavant aquesta nova associació. El que encara no està decidit, però, és si l'entitat es crearà donant continuïtat a l'Associació de Comerciants de la Rambla Pompeu Fabra o constituint una nova associació. Així, els establiments interessats en formar part d'aquesta entitat tenen una nova cita el proper 8 d'abril, moment en que es farà la primera assemblea general de la nova entitat.

En aquesta nova entitat, es podrien acollir establiments de la rambla Pompeu Fabra, així com dels carrers Anselm Clavé, Roger de Lluria, Gaietà Ventalló, del Carme, Ramon Casas, Ronda Can Fàbregas, del Sol, Rambla Balmes, La Pau, Madrid, Enric Morera, de Les Llevadores, Avinguda Rabassaires, de La Riera, Bertomeu Robert i Can magre, "tot i que possiblement alguns establiments, per la seva proximitat estratègica, siguin ja associats d'altres agrupacions", expliquen els organitzadors de la trobada.

Durant l'acte, a més, el president de la Federació de Comerç de Mollet, Vicenç Pascual, i la directora de l'oficina de La Caixa de la zona, Rosa Huget, van explicar als presents el funcionament de la Targeta Mollet Comerç.

 

 

Edicions locals