El molletà Jordi Garcia porta el món en petites mossegades fins a la Llibreria l’Illa

El llibre recull tot un seguit de plats provinents de 54 països. Una part dels beneficis aniran destinats a programes d’Intermón Oxfam

El molletà Jordi Garcia presentava ahir a la nit a la Llibreria l'Illa "El mundo en pequeños bocados", un llibre que recull receptes de plats provinents de 54 països dels cinc continents. En aquest sentit, la presentació del document, i de l'autor, va anar a càrrec de Kike Palau, responsable del bloc culinari molletà "La cuina vermella" junt amb la Txell Pi. Palau va destacar la qualitat de les receptes, fet que també va destacar la cuinera Montserrat Tàpia, conductora de l'acte. "Les receptes són fàcils de fer i els ingredients es poden trobar a prop de casa", explica l'autor del llibre Jordi Garcia, que destaca els plats d'Àsia com els més exòtics. I és que "El mundo en pequeños bocados" és un "tribut a la gastronomia del món, als pobles i a la seva gent", afirma Garcia.

D'altra banda, una part dels beneficis del llibre aniran destinats a Intermón Oxfam, editora del projecte. "Aquest és el segon llibre que realitzo amb ells, i m'han donat llibertat al 100%" , assegura Garcia, que explica com part dels beneficis aniran "a actuacions que realitza Intermón Oxfam".

Nascut a Barcelona, però veí de Mollet, Garcia és un fotògraf especialitzat en alimentació i amant dels viatges. Aquest és el segon llibre del molletà, que ha comptat, en aquesta ocasió, amb la col·laboració d'una estilista de cuina per poder realitzar les esplèndides imatges que il·lustren el llibre.

 

Edicions locals