La consellera Montserrat Tura afirma que la ciutat ha d’apostar pel sector de la salut i el de les noves tecnologies

Tura va participar en una xerrada dins el cicle de conferències del Pla Estratègic de Mollet, tot parlant, de tu a tu, a la ciutat

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, apropava ahir als ciutadans les seves reflexions entorn la ciutat de Mollet i el seu futur. Així, Tura va defensar en tot moment que "la ciutat és un organisme viu que no para mai, on sempre hi ha vida" i va assegurar que el pla estratègic "ens mostra grans oportunitats si es fa coincidir amb els grans canvis". En aquest sentit, la consellera va mostrar la necessitat de creure en sectors amb possibilitats de futur com el de la salut o el de les noves tecnologies. "Estem en condicions de créixer en els sectors de futur", afirmava Tura, i va convidar a la ciutat a fer "una progressiva especialització fins a convertir-se en un referent" i "donar suport als emprenedors".

La consellera també va explicar que "el desenvolupament humà és el que sempre he volgut per tu", referint-se a Mollet. I és que Tura va fer èmfasi, en el seu discurs, en la transformació urbanística que ha patit la ciutat els darrers anys i va explicar que Mollet "estaria en pitjors condicions si no fos per l'activitat urbanística amb sensibilitat" que es va portar a terme, i la direcció d'espai públic per sobre del privat. En aquest sentit, per Tura "les polítiques d'urbanisme són polítiques econòmiques" i no pas "qüestions d'estètica".

 

 

Edicions locals