El Club Atlètic Mollet buscarà entrar a la final d’ascens a Primera Catalana

La Lliga Catalana de Clubs d’Atletisme començarà el proper mes d’abril. Aquest cap de setmana, Raga aconseguia la medalla de plata en el Campionat d’Espanya Juvenil de Pista Coberta

Després de l'èxit de la passada temporada, el Club Atlètic Mollet lluitarà enguany per una nova fita: entrar a la final d'ascens a Primera Catalana. I és que l'entitat molletana va aconseguir l'any passat pujar de tercera a segona catalana i ara lluitarà per continuar assolint bons resultats a la Lliga Catalana de Clubs d'Atletisme. En aquest sentit, l'equip competirà amb grups d'alt nivell com el GEIG Aquadiver, el Tarragona o el CE Universitari. Així, a mitjans d'abril es donaran a terme les proves classificatòries i, al maig, la final.

D'altra banda, Albert Raga, membre del Club Atlètic Mollet, va participar aquesta setmana en el Campionat d'Espanya Juvenil de Pista Coberta, aconseguint la medalla de plata amb un salt de 13,65 metres. I és que Raga només va ser superat per un atleta que va fer un salt de 13,92 metres.

 

 

Edicions locals