Els molletans reben amb les mans obertes el Bus de les Sis Copes

El bus del FC Barcelona acollia aquest matí centenars de visites d’aficionats que volien veure de prop les sis copes del club

Centenars de molletans s'han aplegat aquest matí al voltant de l'avinguda Llibertat per poder veure les Sis Copes del FC Barcelona ven de prop. I és que el club, amb la voluntat d'oferir els triomfs d'aquest any als socis i aficionats, va crear un autobús que portes les sis copes a diversos municipis de Catalunya, entre ells Mollet. "Hem tingut més públic del que ens esperàvem", explica el president de la Penya Barcelonista de Mollet, Julian Ruiz, i afegeix: "La nostra és una de les penyes més grans d'Espanya, superant de llarg els 1.200 socis". Així, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, que també va visitar el bus, assegurava que aquest acte era "fantàstic, i més després del partit que el Barça va fer dimecres".

En total, 110 municipis gaudiran de la presència d'aquest bus, que rodarà per Catalunya i la Catalunya Nord coincidint amb el 110è aniversari de la fundació del club barceloní. Així, durant les seves rutes, els habitants de les poblacions visitades podran gaudir de les sis copes i fer-se una fotografia amb aquests triomfs. L'objectiu del club és clar: "recordar i compartir els 110 anys d'història blaugrana amb tota l'afició del Barça repartida arreu del país, posant especial èmfasi a les copes aconseguides aquest 2009".

 

Edicions locals