Uns 200 alumnes porten l’art del teatre a Mollet

Mollet acull aquests dies el Festival Internacional de Teatre Jove en l'àmbit escolar, que arriba a la 10a edició. A causa de les obres que s'estan fent al teatre de Can Gomà, el festival tindrà lloc entre el Mercat Vell i Can

El Festival de Teatre Jove torna un any més a la ciutat. I és que aquest dies Mollet acull aquesta celebració que es va iniciar de la mà de l'IES Vicenç Plantada, amb una novetat important: "Aquest any el festival forma part del projecte d'associació Commenius Regio", explica el director del Vicenç Plantada, que "garanteix la continuïtat del festival almenys dos anys més. Així, enguany, uns 200 alumnes de Catalunya, França, Itàlia, Luxemburg, Romania, Bèlgica i Turquia participaran en aquesta activitat tot buscant la complicitat entre la llengua i el teatre. "El fil cultural i l'intercanvi de joves és un valor afegit per construir joves amb futur", afegia la regidora d'Educació, Alícia Domínguez.

I és que aquest acte s'organitza, precisament, al voltant del Dia Mundial del Teatre, una activitat que "s'ha de preservar", segons els organitzadors. Un teatre que es podrà veure al llarg de la setmana entre Mollet i Parets, ja que les obres que s'estan duent a terme al teatre de Can Gomà han provocat que les obres s'hagin de realitzar entre el Mercat Vell i Can Rajoler.

Edicions locals