La Xarxa presenta diumenge l’espectacle ‘De bracet’

Es tracta d’un espectacle musical de poesia cantada per a un públic familiar a càrrec de la companyia Samfaina de colors

La Xarxa, una associació dedicada a la promoció de l'espectacle infantil i juvenil, presenta aquest diumenge al Mercat Vell l'espectacle musical "De bracet" de la mà de la companyia Samfaina de colors. La representació de l'obra tindrà lloc a les 18 hores, i no a les 12 hores com és habitual ja que l'organització ha decidit canviar l'hora per no coincidir amb la benedicció de la palma i el palmó, que tindrà lloc al migdia a la plaça Prat de la Riba.

"De bracet" és una representació basada en la poesia que diversos autors catalans actuals han adreçat al públic infantil. En aquest sentit, la companyia Samfaina de Colors dóna a l'espectacle el seu toc especial mitjançant la música, ja que es tracta d'un repertori musicat, i de la interpretació escènica fent ús dels elements que la companyia utilitza normalment en les seves actuacions. Així, el repertori de poemes que formen part d'aquest espectacle formen part del llibre Poesies amb suc del poeta Miquel Desclot. D'aquesta manera, la intenció de la companyia es transmetre al públic, mitjançant la música, el sentiment que el poeta transmet al lector mitjançant les paraules.

La venda d'entrades s'efectuarà mitja hora abans de l'inici de la representació. El preu de l'entrada és de cinc euros.

 

Edicions locals