'Mollet a mà', disset anys treballant per la ciutat

Coincidint amb la celebració dels 17 anys de la revista, el setmanari ofereix als seus lectors un disseny renovat i engrescador

A punt de fer la majoria d'edat, ‘Mollet a mà' presenta aquesta setmana un disseny renovat, modern i engrescador. Aquest canvi pretén millorar la presentació del setmanari, tot donant una major importància als colors corporatius de l'empresa. Així doncs, la imatge de la revista continuarà en la línia bàsica creada ara fa dos anys, però incloent elements que facilitin una lectura més clara i ordenada. El nou disseny, però, també persegueix altres objectius, com ara potenciar la participació dels ciutadans. Per aquest motiu, en les properes setmanes, ‘Mollet a mà' donarà a conèixer nous col·laboradors de la revista.

La nova carta de presentació de la revista compta amb nombroses novetats. I és que el nou disseny té un aire més periodístic, prioritzant la informació local. A més, els colors de la revista emprendran un nou paper comunicatiu i es donarà una major importància als elements de destacats. Així mateix, els formats més amplis comportaran un major bloc d'informació. I és que la revista ‘Mollet a mà' vol continuar, amb aquest canvi, amb la tasca que realitza diàriament per donar a conèixer l'activitat que es porta a terme a la ciutat i els serveis que aquesta ofereix als seus ciutadans.

 

Edicions locals