El programa ‘L’edat del pavo’ s’endu una menció de qualitat al Millor Programa de Ràdio Local

Els responsables del programa que emet Ràdio Mollet recollien ahir a la nit el guardó en el marc dels premis RAC (Ràdio Associació de Catalunya)

El programa de Ràdio Mollet "L'edat del pavo", realitzat per alumnes del Centre d'Estudis Mollet, ha rebut una menció de qualitat al Premi Ràdio Associació al Millor Programa de Ràdio Local. Representants del centre educatiu i de l'emissora municipal recollien ahir a la nit el premi en el marc dels premis RAC (Ràdio Associació de Catalunya).

"L'edat del pavo" és un magazine conduït per joves d'entre 14 i 16 i que s'emet cada divendres per la tarda a Ràdio Mollet. Al programa, els joves donen la seva visió sobre l'actualitat i realitzen una entrevista a algun personatge relacionat amb el món educatiu o amb la ciutat de Mollet. En aquest marc, els joves conductors del programa molletà van realitzar, ara fa uns dies, una entrevista a l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs. Les preguntes que es van realitzar durant el programa amb la presència de l'alcalde van ser formulades pels mateixos joves en funció dels temes que els interessen.

 

Edicions locals