Emfo entrega els primers diplomes del programa '[email protected]’t amb les TIC'

Prop de 200 persones recollien ahir a la tarda el seu diploma. La iniciativa té per objectiu fomentar l’ús d’internet per buscar feina

Unes 200 persones recollien ahir a la tarda el seu diploma com a participants en el programa "[email protected]'t amb les TIC", que Emfo porta a terme per donar eines a les persones aturades i als emprenedors. "Aquest programa ha contribuït a trencar barreres en l'analfabetisme tecnològic", explicava l'alcalde Josep Monràs, tot fent èmfasi en el lideratge que Emfo que ha dut a terme per formar a les persones entorn les noves tecnologies. "Qualsevol element, per petit que sigui, és important", afirmava Monràs, que afegia com el consistori "farà els esforços necessaris" i remarcava la importància de dotar d'eines a les persones aturades.

I és que apropar el món de les noves tecnologies a aquelles persones que es troben en l'atur és un dels eixos d'aquesta iniciativa. El programa es va iniciar després de veure que un bon nombre de persones no utilitzaven les noves tecnologies per buscar feina. La iniciativa, però, no només va adreçada a aquelles persones que estan en atur, sinó també als emprenedors. I és que el programa també busca la inclusió social i l'apropament de les TIC als nous emprenedors com a eina d'inserció laboral. El curs es durà a terme fins al mes de juny.

 

Edicions locals