El món de la dansa celebra la seva diada al centre de la ciutat

“La dansa és disciplina, treball, ensenyança i comunicació” deia el manifest que va llegir el ballarí Jaume Boix i afegia “la dansa és un idioma universal”

Poc a poc el món de la dansa ha anat incrementant la seva presència en diferents escenaris. I precisament Mollet celebrava ahir a la tarda el Dia Internacional de la Dansa al centre de la ciutat, on es van aplegar centenars de persones per viure de prop aquest esdeveniment. "La dansa és disciplina, treball, ensenyança i comunicació" deia el manifest que va llegir el ballarí Jaume Boix i afegia "la dansa és un idioma universal".

Així, la lectura va precedir les actuacions de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet, l'Escola de Dansa Anselm Clavé, l'Escola Isabel Farrés, Clack Art i del Ballet Company, dirigit per Joan Boix i Roser Muñoz. L'acte va finalitzar amb una jam session de dansa, una improvisació al carrer de música i dansa on tothom podia participar i que va ser coordinat per La Serradora. Precisament, Esther Freixa, membre de la comissió assessora de l'espai de creació de les arts escèniques i del moviment La Serradora, va destacar el salt que ha fet la dansa en els darrers anys cap a positiu, i com des de La Serradora es potencien els intercanvis d'artistes. "Estem treballant per oferir un espai per artistes que necessiten treballar a nivell de creació", afegia Freixa.

La jornada festiva va acabar amb una visita comentada a l'exposició ‘El sentit del ritme' del Museu Abelló. Els actes entorn el Dia Internacional de la Dansa però, encara no han finalitzat. I és que demà tindran lloc diversos tallers i "master class" a La Serradora i a ClackArt.

 

Edicions locals