Petits i grans mostren interès per la nova parada del Mercadet de Col·leccionistes

A les seccions habituals se’ls hi afegeix una nova secció d’intercanvi de cromos. En aquest espai no es podran vendre cromos, només intercanviar-los

Com cada primer cap de setmana de mes, diumenge va tenir lloc el Mercadet de Col·leccionistes d'enguany. La diferència amb anteriors edicions és que a les nombroses parades habituals se'ls hi ha afegit una nova secció d'intercanvi de cromos. "La idea d'afegir aquesta parada al mercat va sorgir en part per culpa meva" explica Montserrat Cabarroca, membre de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca: "Sóc col·leccionista de cromos, a banda d'altres coses, i vaig conèixer una altra membre de l'associació que també ho és, un cop al mes quedem per anar al mercat de Sant Antoni de Barcelona per fer intercanvi i, allà, coincidim amb molta gent de Mollet, és per aquesta raó que vam decidir que podia ser una bona idea d'incloure una parada per l'intercanvi de cromos al mercat de cada mes". Cabarroca afegeix que "aquesta nova parada es basa, tal i com indica el seu nom, únicament en l'intercanvi de cromos, no es realitzaran vendes però tampoc podem regalar el gènere, ja que el tenim gràcies a un parell de col·leccionistes que, desinteressadament, ens han donat molt de material i també gràcies a la gent de l'associació que també ens ha proporcionat material".

Tot i les complicacions ocasionades per la pluja, que va endarrerir la posada en marxa del mercat, al llarg del matí van ser molts els molletans que es van interessar per la nova parada i que van participar en l'intercanvi. "No hi ha una tendència clara en les persones que s'apropen a la parada, és cert que molts nens s'han interessat però també hi ha molts adults que han mostrat interès, la cosa es troba en un 50%", afirma Cabarroca.

 

 

 

Edicions locals