Èxit rotund de participació en la primera jornada de donació de sang de la comunitat islàmica

Es calcula que més de 70 persones es van apropar al carrer Diputació entre les cinc i les nou del vespre per una bona causa

"No ens esperàvem una acollida tan multitudinària" explica el president de l'Associació Musulmana de Mollet. I és que més de 70 persones es van apropar el passat dissabte a la seu de l'Associació - carrer Diputació número 36-38 - per donar sang. El president feia cinc cèntims de com havia sorgit la idea de la donació: "Els estrangers volien donar, i que millor que el nostre local per fer-ho, un lloc que visiten sovint i on es troben a gust". Malgrat que es la primera vegada que es celebra, des de l'entitat reconeixen que ha estat tot un èxit: "No teníem pensant que vingués tanta gent, fins i tot hem hagut d'habilitar una improvisada sala d'espera". La donació no només estava destinada als immigrants, sinó que tothom podia participar. Solament es requeria omplir un formulari de preguntes relacionades amb la salut abans de donar sang. A més de l'Associació Musulmana de la ciutat, l'acte comptava amb la col·laboració Banc de Sang i Teixits.

D'altra banda, cal destacar la tasca que fa l'Associació a la ciutat. El seu president explica que a l'entitat es donen classes d'àrab per la canalla -tenen més de 150 alumnes inscrits-, practiquen activitats de culte i organitzen, a l'octubre, la jornada de portes obertes. Més de 50 persones s'apropen diàriament a aquest centre.

 

Edicions locals