El CF Mollet UE s’emporta la palma en el primer Trofeu de Futbol 7 de ‘Vallès Visió’

El nou canal va emetre en directe les finals de les categories benjamí i aleví. Ambdues les va guanyar el CF Mollet UE

El camp Municipal Germans Gonzalvo va ser l'escenari escollit per "Vallès Visió" per disputar el primer torneig de la nova televisió. En el campionat hi participaven vuit equips de les categories benjamí i aleví dels municipis que gestiona el canal. Però només van arribar a les finals tres equips molletans -un benjamí i dos alevins- i el benjamí del Parets. Cal destacar que el Montornès, al final, no va poder disputar el torneig.

La primera final de la tarda -categoria benjamí-va enfrontar dos dels equips més forts del campionat: el Mollet contra el Parets (4-1). Tot i que els nois d'en Marc Caballero van sortir una mica nerviosos al terreny de joc -van encaixar un gol matiner-, van saber sobreposar-se a temps per alçar-se amb el trofeu de campions de la categoria aleví. Els gols de Iker Ramos, Àlex, Ivan Carrasco i Gutiérrez van ser decisius per aconseguir la victòria. Tot seguit, va tenir lloc la final de la categoria aleví, que enfrontava a dos equips del Mollet: l'A i el B. Aquells que es van presenciar el matx van gaudir d'un bon espectacle i, sobretot, van veure molts gols. El resultat final va ser 7-2.
Després de l'entrega de premis, els entrenadors dels equips guanyadors van parlar sobre el torneig.

L'entrenador del benjamí C del Mollet, Marc Caballero, felicitava als seus nois: "El més important és que s'ho han passat bé jugant, i si a sobre guanyem com avui, doncs perfecte". En el mateix to es manifestava l'entrenador de l'aleví B del club, Manuel Garcia: "El menys important és el resultat final, afortunadament la final era entre dos equips del club i, així, el trofeu s'ha pogut quedar a casa" i afegia: "Estic molt satisfet amb el rendiment dels meus jugadors i del torneig, en general."

 

Edicions locals