Es comencen a instal·lar les noves marquesines a les parades del bus urbà

L’empresa Watch Publicitat es farà càrrec de la instal·lació i el manteniment d’aquestes infraestructures , així com de la gestió de la publicitat

El barri de Lourdes ha estat el primer espai on s'han ubicat les noves marquesines del bus urbà. En total, s'instal·laran 25 noves marquesines, un nou model que permetrà major confort i més accessibilitat, segons explica l'alcalde de Mollet, Josep Monràs. La instal·lació i manteniment d'aquestes noves infraestructures, que s'aniran instal·lant de forma progressiva, anirà a càrrec de l'empresa Watch Publicitat, que també en gestionarà la publicitat.

Així mateix, aquesta zona també ha patit una millora en les darreres setmanes. I és que s'ha creat un petit carril d'accés exclusiu per al bus, asfaltat de color vermell, i s'ha obert un nou carril bici des del barri de Lourdes a l'avinguda Gaudí, "per enllaçar amb la xarxa urbana de carril bici", segons el consistori. D'altra banda, Monràs assegurava durant la visita a les noves instal·lacions que a finals d'any o principis del vinent es posarà en marxa la segona línia de bus urbà.

 

Edicions locals