L’actor Joel Joan recolza la consulta per la independència del proper 25 d’abril a Mollet

Acompanyat per Víctor Alexandre, Joan va pronunciar, aquest dimecres, la conferència ‘La independència no és un privilegi, és un dret’ al Casal Cultural

L'actor Joel Joan va ser el convidat especial d'aquesta setmana de la comissió ciutadana Mollet Decideix, que organitza la consulta per la independència que tindrà lloc el proper 25 d'abril. En aquest sentit, el president de Sobirania i Progrés va estar acompanyat en aquesta ocasió pel periodista i escriptor Víctor Alexandre. Ambdós personatges participaven en aquest acte amb la conferència "La Independència no és un privilegi, és un dret". En aquest sentit, Alexandre va explicar que "l'afirmació del títol de la conferència és de sentit comú, els drets no són privilegis" i va assegurar que "les consultes no seran una anècdota, Catalunya no serà la mateixa abans i després de les consultes". Així, Alexandre va afirmar que "la consulta és la expressió d'una reflexió profunda sobre els drets" i va mostrar com el procés cap a la independència no serà lent però tampoc fàcil. En aquesta línia, Joel Joan va assegurar que "veurem aquesta independència abans del que ens pensàvem". L'acte, que va tenir lloc al Casal Cultural, formava part del cicle de conferències que ha organitzat la comissió molletana.

Aquest, però, no serà el darrer acte abans de la consulta del 25 A. I és que per aquest dissabte, els membres de Mollet Decideix han preparat la retransmissió del partit que enfrontarà al Reial Madrid amb el FC Barcelona (Casal Cultural, 21.45 hores). Així, totes les persones interessades en veure aquest partit en una gran pantalla tenen entrada gratuïta al local. Així mateix, pocs dies abans de la consulta per la independència, Mollet Decideix té previst realitzar un darrer acte. En aquest cas es tracta de la projecció de la pel·lícula "Cataluña-Espanya", que tindrà lloc el proper 20 d'abril a les 20 hores al Casal Cultural. Segons la comissió molletana la presentació de l'acte anirà a càrrec de la directora del film, Issona Passola.

 

 

Edicions locals